Rollator/Fiets APK

Jaarlijks worden er naar schatting 1500 senioren va 55 jaar of ouder behandeld op een spoedeisende hulp van een ziekenhuis na een privé ongeval waarbij een rollator betrokken is geweest. Daarom organiseren we een rollator APK op locatie. De APK is gratis! Lijkt het u wat om een rollator-APK te organiseren? Neem dan contact met ons op!

  ====================================================================================

Komen uw medewerkers op de fiets naar het werk, of wilt u graag dat ze dat gaan doen? Dat is het in uw voordeel om gegarandeerd periodiek onderhoud goed te regelen. Het verhoogt het fietsplezier van uw medewerkers en verkleint het risico van te laat komen door pech. De zorg voor periodiek onderhoud van de fietsen van uw medewerkers is bovendien aan te merken als een goede aanvulling op de secundaire arbeidsvoorwaarden.

Om het gebruik van het woon-werkverkeer op de fiets te stimuleren kunt u ons inhuren voor de uitvoering van fiets-checks op uw bedrijf. Een fiets-check is een soort APK (algemene periodieke keuring) waarbij de fietsen van uw medewerkers gecontroleerd worden op mankementen en op de staat van onderhoud. Voor iedere gekeurde fiets wordt een keuringsrapportje opgemaakt.

Heeft de fietscheck uw interesse gewekt? Neem dan contact met ons op!