Opleiding met praktijkverklaring

We zijn op zoek naar oude fietsen! De rijwielen zijn nodig voor de opleiding Basis Fietstechniek die we verzorgen.

Om de kansen op de arbeidsmarkt voor werkenden en werkzoekenden te vergroten, bieden we een opleiding Basis Fietstechniek van 6 tot 8 maanden aan. Hiervoor werken we nauw samen met diverse gemeentes. Aan het eind van de opleiding ontvangt de cursist een praktijkverklaring. Deze verklaring is een getuigschrift waarmee het perspectief op duurzaam werk wordt vergroot.

Praktijkleren is leren in de praktijk tijdens het werk. Zonder opleiding op school en in de praktijk dingen leren. Voor menigeen is dit een aansprekende mogelijkheid om praktische kennis op te doen. Ook komt het voor dat deze ervaring mensen aanzet om alsnog de schoolbanken in te gaan.

Met de opleiding helpen we mensen op weg om fietstechnicus te worden. In de branche is grote behoefte aan goede vakmensen en dus is het perspectief van een baan goed. We zoeken talent dat belangstelling heeft voor een toekomst in de tweewielerbranche. ,”En het is niet alleen maar bandjes plakken, want er komt veeeeel meer bij kijken. En dat gaan we de cursisten leren in de 6-8 maanden dat ze bij ons zijn’’.

Wie belangstelling heeft kan contact opnemen. Dat geldt ook voor mensen die een fiets over hebben en deze willen doneren. Voor ons project is een flink aantal fietsen nodig. Samen met de deelnemers knappen we de fietsen op.

 

 

Voor dit project zijn we fietsen nodig!

Schenk ‘m aan ons!

De fietsen worden weer opgeknapt en deelnemers leren hiervan!